Jordbærmarmelade med hyldeblomstsaft |
Marmelade
Oprskriften er til ca 5-6 glas.
1 kg jordbær (skyllede og halverede)
600 g sukker
1/2 dl vand
1/2 dl
hyldeblomstsaft (koncentreret)
½ pose (ca 12 g) koncerveringsmiddel
(Melatin - den blå pose til
mindre sukker)
+ lidt atamon
De ordnede jordbær, sukker, saft og vand bringes i kog og
småkoger 15 - 20 minutter uden låg.
Bland dem med en blander. Det gør vi fordi vores børn vil ikke spise marmelade med klumper i.
Rør koncerveringsmiddel op med 1 spsk sukker.
Kog marmeladen op igen.
Rør koncerveringsmiddelet i og rør i imens.
Lad det koge i 1 minut.
Hvis man bruger andet koncerveringsmiddel skal man røre det i efter anvisninger på den valgte produkt.
Kom marmeladen på rengjorte, atamon skyllede glas.
Opbevares i køleskab.
Kom marmeladen på rengjorte, atamon skyllede glas.
Opbevares i køleskab.
No comments:
Post a Comment